Loading...

FOREMAN CAPITAL IS EEN ONAFHANKELIJKE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ DIE ZICH RICHT OP DEELNEMINGEN IN GEZONDE NOORDWEST-EUROPESE BUSINESS-TO-BUSINESS BEDRIJVEN DIE ACTIEF ZIJN IN HANDEL, PRODUCTIE OF DIENSTVERLENING EN DIE EEN JAARLIJKSE OMZET HEBBEN VAN € 20 TOT 200 MILJOEN.

Incorrect slider name. Please make sure to use a valid slider slug.

Foreman Capital biedt ondernemend kapitaal aan gezonde, goed geleide bedrijven, waarmee we samen met management, op basis van vertrouwen en integriteit, vergaande ambities kunnen realiseren.

Investeer met persoonlijkheid

Zoekt u een ondernemende investeerder met karakter? Die actief bijdraagt aan de groeistrategie om uw bedrijf uit te bouwen zonder de vastomlijnde kaders van een fonds? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Onafhankelijk, gedreven en gemotiveerd

Wij zijn een volledig onafhankelijke investeringsmaatschappij en kunnen naar eer en geweten zelfstandig beslissen over de beste manier van investeren. We investeren ons eigen vermogen, wat ons sterk motiveert om iets écht moois te maken van onze deelnemingen.

Lees meer

Interesse in mid-market bedrijven

We zijn geïnteresseerd in gezonde bedrijven in Noordwest-Europa actief in de Zakelijke Dienstverlening, Handel of Maakindustrie met een EBITDA van € 3-20 miljoen.

Lees meer