Faber Audiovisuals

Hoofdkantoor:
Sint Annaparochie

(Nederland)

Hoofdkantoor:
Sint Annaparochie

Dit Friese, derde generatie familiebedrijf verhuurt wereldwijd LED-schermen en verzorgt complete audiovisuele producties. Klanten zijn organisaties die sport-, muziek- en zakelijke evenementen organiseren, zoals de Formule 1, de DTM, het WK Voetbal, het WK Skiën, Pinkpop en The Voice. Faber heeft vestigingen in Nederland, Dubai en de Verenigde Staten.

Cees Jan Faber, CEO Faber Audiovisuals “Foreman Capital is niet alleen een professionele organisatie die je kan helpen met de strategische groei van je bedrijf maar is daarnaast ook een fantastisch team van mensen om mee samen te werken.”

Exit:

Faber Audiovisuals is in 2014 verkocht aan het Amerikaanse NEP, in samenwerking met en met volledige instemming van het zittende management dat vandaag de dag nog steeds leiding geeft aan de organisatie.

Toegevoegde waarde Foreman:

Foreman heeft vanuit een minderheidspositie de zittende directeur-grootaandeelhouder actief ondersteund bij de professionalisering van de organisatie, internationale expansie door een vestiging in de Verenigde Staten te openen en het uitwerken van een acquisitieve groeistrategie in o.a. Duitsland, Frankrijk en België.

website:

nl_NL