INTO

Hoofdkantoor:
Breda

(Nederland)

Hoofdkantoor:
Breda

Omzet:
€ 28 miljoen

Investeringsdatum:
April 2014

Investeringsdatum:
April 2014

INTO begeleidt organisaties in het digitale transformatieproces van de werkomgeving. Het bedrijf levert zorgvuldig samengestelde diensten en oplossingen op het gebied van telecom en de digitale werkplek, inclusief beveiliging support. Oplossingen zijn gebaseerd op bewezen technologie van o.a. Microsoft en de grote telecomproviders. INTO werkt nauw samen met haar partners en 30 krachtige franchise nemers, die verspreid door heel Nederland actief zijn en de ruim 4000 klanten van persoonlijk advies voorzien.

“De samenwerking met Foreman is prettig en persoonlijk, in zowel de goede als de uitdagende tijden voor INTO. Daardoor heb je echt het gevoel dat je samen als één team werkt, in plaats van in een formele manager-aandeelhouder relatie.”
Paul van Dun
voormalig CFO INTO

 

 

Exit:

In 2021 is INTO verkocht aan Yielder Group om haar activiteiten op de zakelijke markt en haar cloud-werkplek aanbod verder te versterken. INTO draagt zo als zelfstandig bedrijfsonderdeel en merk bij aan de verdere groei van de groep. De CEO van INTO bleef ook na de verkoop leiding geven aan de activiteiten van INTO.

Toegevoegde waarde Foreman:

Onder het eigenaarschap van Foreman heeft INTO de transitie gemaakt van een puur telecom-georiënteerde reseller, naar een totaalaanbieder van digitale werkplek oplossingen. Deze transitie omvatte onder andere het introduceren van verschillende cloud-werkplek proposities, het aanpassen van de merknaam en huisstijl, verbouwing van het hoofdkantoor, professionaliseren van de organisatie en de acquisitie van twee cloud IT bedrijven. Daarnaast heeft Foreman de onderneming en het management ondersteund in versnelde groei van de telecom activiteiten, door middel van de acquisitie van vijf concurrenten.

website:

nl_NL