Thermo Electric

Hoofdkantoor:
Waddinxveen

(Nederland)

Hoofdkantoor:
Waddinxveen

Thermo Electric is een producent van high-end industriële temperatuur sensoren voor de semi conductors-, olie & gas-, (petro-)chemische- en energie-industrie. De productie van de sensoren vindt plaats op de hoofdvestiging in Waddinxveen. De onderneming bedient klanten in Europa, Azië en Amerika via drie eigen verkoopkantoren (in Nederland, België en de Emiraten) en 13 agenten.

Exit:

Thermo Electric is in 2018 verkocht aan Pentronic, een dochteronderneming van de Zweedse industriële groep Indutrade, in samenwerking met het zittende management dat na afronding van de transactie leiding bleef geven aan de organisatie.

Toegevoegde waarde Foreman:

Foreman heeft het management ondersteund bij het realiseren van de carve-out uit Doedijns Group International, het ontwikkelen en uitvoeren van de groeistrategie, het optimaliseren van de commerciële organisatie en het implementeren van een nieuwe CAO en pensioenregeling. Tevens is er geïnvesteerd in de professionalisering van de organisatie, inclusief het versterken van het managementteam, de implementatie van een nieuw ERP systeem en het uitbreiden van de productiefaciliteit in Waddinxveen.

website:

nl_NL